Várpalota

Egy Kálvária kálváriája - Galambos István napirend előtti felszólalása

Alap front kép 218x144:
A képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli testületi ülésén napirend előtt szólaltam fel a várpalotai Kálvária sanyarú sorsával kapcsolatban.

Óvodai csoportok zárolásáról is döntött a várpalotai testület

Alap front kép 218x144:
Május 26-án délelőtt tartotta városunk képviselő-testülete soros ülését, melyen zömében beszámolók kerültek elfogadásra.

A Készenléti lakótelep élni akar

Alap front kép 218x144:
Számos alkalommal megfogalmaztuk ezt már, ma azonban világosan bizonyították is a várpalotaiak.

A Készenléti lakótelep élni akar. Számos alkalommal megfogalmaztuk ezt már, ma azonban világosan bizonyították is a helyiek. Teljes egészében lakótelepi kezdeményezés volt az a közösségi szemétszedés, melyen nagyon nagy megtiszteltetés volt ma részt venni.

Török testvérváros, szabadon adható mezőgazdasági ingatlanok - testületi ülés volt Várpalotán

Alap front kép 218x144:
Megtartotta soros ülését Várpalota képviselő-testülete. A rengeteg napirendből most ismét kiemelnék néhányat.

Megmenekül az Alex Állatmenhely?

Alap front kép 218x144:
Megtartotta aktuális havi ülését Várpalota képviselő-testülete, melyből most három elemet emelnék ki.

Ismét koszorúk díszítik az '56-os palotai csata emlékművét

Alap front kép 218x144:

Október 26-án, több éves szünet után a Jobbik felkarolta és megszervezte a várpalotai csata megemlékezését. Halkan jegyzem meg, hogy a képviselő-testület szmsz-e kötelező városi megemlékezésként említi ezt a napot, mégis a városvezetés évek óta elfelejti megszervezni az emlékműsort, a Jobbik ezért karolta fel.

Nagy siker volt az I. Berta József Emléktorna

Alap front kép 218x144:

Nagyon nagy sikerrel lezajlott az I. Berta József Labdarúgó Emléktorna. 100-nál is több sportolót, és az őket buzdító számtalan szurkolót láthattunk ma vendégül a városi sportcsarnokban. A rendezvényen megjelent, és a díjátadásban is részt vett Schmidt Ferenc, az Országos '56-os Szövetség helyi elnöke, és Kepli Lajos országgyűlési képviselő is.

Végre kaptak autót a polgárőrök

Alap front kép 218x144:
Új gépjárművet kaptak a balatonalmádi és várpalotai polgárőrök Kepli Lajos országgyűlési képviselő kezdeményezésére. A polgárőrök a napokban vehették át a Suzuki gyártmányú autókat.
A 2015.

Galambos István a költségvetésről, a szociális rendeletről és a vitanapok fontosságáról

Alap front kép 218x144:
Várpalotán a napokban zajlott a költségvetés vitája a testületi ülésen.

Várpalotán a napokban zajlott a költségvetés vitája a testületi ülésen. A Jobbik számára koncepciójában elfogadhatatlan a tervezet, ugyanis rendkívül feszített, fejlesztésekre pedig csak a kormány 300 milliós kampánytámogatásából futja.  Miközben ekkora összeget kap a város, addig 60 milliós az elvonás csak a lenyúlt gépjárműadó miatt.

Új irodába költözött a várpalotai Jobbik - A város számára juttatott 300 millió forint igazságos elosztását sürgeti a nemzeti párt

Galambos István és Kepli Lajos sajtótájékoztatója Várpalotán